Bestillinger på totalt over NOK 499 får gratis frakt

Konfidensialitetserklæring

Ny personvernerklæring-----Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker dette nettstedet for å foreta et kjøp.PERSONLIG INFORMASJON VI INNSAMLERNår du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon på enheten din, inkludert informasjon om din nettleser, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi også inn informasjon om de forskjellige nettsidene eller produktene du ser på, nettstedene eller søkeordene som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi omtaler denne automatisk innsamlede informasjonen som "enhetsinformasjon".Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier: - "Cookies" er datafiler som er lagret på din enhet eller datamaskin og som ofte inneholder en unik anonym identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer dem, besøk http://www.allaboutcookies.org.
- "Loggfiler" sporer handlinger på nettstedet og samler inn informasjon som din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisnings- og utgangssider og dato-/tidsstempler. "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som registrerer informasjon om hvordan du navigerer gjennom nettstedet. Når du foretar eller prøver å foreta et kjøp på nettstedet, samler vi også inn viss informasjon fra deg. inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kreditt) kortnummer, Paypal brukernavn, e-postadresse og telefonnummer). Vi kaller denne informasjonen "bestillingsinformasjon." Når vi snakker om "personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, mener vi både enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.
HVORDAN BRUKER VI DIN PERSONLIGE INFORMASJON Vi bruker vanligvis bestillingsinformasjonen vi samler inn for å oppfylle bestillinger plassert på nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne frakt og sending av fakturaer) og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å: - kommunisere med deg - å bekrefte at våre bestillinger ikke utgjør noen potensiell risiko eller svindel; og- hvis dette samsvarer med preferansene du har kommunisert til oss, sende deg informasjon eller annonser om våre produkter eller tjenester.- Eksterne produktleverandører og lagre mottar detaljer om ordreinnholdet og leveringsadressen fra kjøperen: disse dataene er nødvendige slik at de kan ordne frakt - Flere leverandører samarbeider med butikken og for hver bestilling kan det være et helt annet selskap - For å finne ut hvilken leverandør/lager som har mottatt kjøpers data kan kjøper sende deg en forespørsel på e- post.
Vi bruker enhetsdataene vi samler inn for å hjelpe oss med å identifisere potensielle risikoer og svindel (inkludert IP-adressen din) og, mer generelt, for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å produsere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet og evaluere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer. Ved å bruke nettstedet vårt godtar du (besøkende) at tredjeparter behandler IP-adressen din for å finne din plassering for valutaomregningsformål. Du godtar også at denne valutaen lagres i en øktinformasjonskapsel i nettleseren din (en midlertidig informasjonskapsel som automatisk slettes når du lukker nettleseren). Vi gjør dette for å holde den valgte valutaen valgt og konsekvent når du surfer på nettsiden vår, slik at prisene kan konverteres til din (besøkendes) hjemmevaluta.
Tekstmarkedsføring og varsler: Ved å skrive inn telefonnummeret ditt i kassen og starte et kjøp, abonnere via vårt abonnementsskjema eller nøkkelord, godtar du at vi kan sende deg tekstvarsler (om bestillingen din, inkludert påminnelser om forlatte bestilling) og tekstmarkedsføringstilbud. Det vil ikke bli sendt mer enn 6 tekstvarsler per måned. Du erkjenner at ditt samtykke ikke er en betingelse for kjøp. Hvis du ønsker å slutte å motta tekstmeldinger og varsler, kan du svare STOP på hver mobilmelding vi sender deg eller bruke avmeldingslenken vi gir. har oppgitt i hver av meldingene våre. Du forstår og godtar at andre metoder for å velge bort, for eksempel å bruke andre ord eller forespørsler, ikke anses som en passende metode for å velge bort. Meldings- og datatakster kan gjelde. Hvis du har spørsmål, kan du sende en tekstmelding med HJELP til nummeret du mottok meldinger fra. Du kan også kontakte oss for mer informasjon. Hvis du ønsker å avslutte abonnementet, følg prosedyrene beskrevet ovenfor.
DELING AV DIN PERSONLIGE INFORMASJON Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter som hjelper oss å bruke din personlige informasjon som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår – du kan lære mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan finne ut mer om hvordan Google bruker dine personopplysninger her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også melde deg av Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Til slutt kan vi også dele dine personopplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning , på en ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.
ADferdsreklame Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon til å sende deg målrettede annonser eller markedskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, vennligst besøk Network Advertising Initiative ("NAI") utdanningsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how- does-it-work. Du kan avslutte abonnementet fra målrettet annonsering ved å klikke på koblingene nedenfor:- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads- Google: https://www .google.com/settings/ads/anonymous-Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliance opt-out-portalen: http://optout .aboutads.info/.
IKKE SPOR Vær oppmerksom på at hvis vi ser et "Ikke spor"-signal fra nettleseren din, endrer vi ikke nettstedets datainnsamling og brukspraksis.

DINE RETTIGHETER Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personopplysningene vi har om deg og til å be om at dine personopplysninger blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å benytte deg av denne retten, vennligst kontakt oss ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor. Hvis du er bosatt i Europa, gjør vi også oppmerksom på at vi behandler dataene dine for å utføre kontrakter med deg (for eksempel hvis du plasserer en bestilling gjennom nettstedet) eller for å forfølge våre legitime forretningsinteresser angitt ovenfor. Vær også oppmerksom på at dataene dine vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.
OPPBEVARING AV DATA Hvis du legger inn en bestilling på nettstedet, vil vi oppbevare din bestillingsinformasjon for våre registre til du ber oss om å slette denne informasjonen.

ENDRINGER Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen, for eksempel for å gjenspeile endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker.

Mindreårige Nettstedet er ikke beregnet på personer under 17 år.

KONTAKTHvis du ønsker mer informasjon om vår databeskyttelsespraksis, har spørsmål eller ønsker å sende inn en klage, vennligst kontakt oss på e-post på: service@emeralonk.com
Generelle vilkår for tekstmarkedsføring: Vi bruker en SMS-plattform som følgende betingelser gjelder. Ved å registrere deg for vår tekstmarkedsføring og varslinger godtar du disse vilkårene og betingelsene. Ved å skrive inn telefonnummeret ditt i kassen og starte et kjøp, registrere deg via vårt registreringsskjema eller via nøkkelord, godtar du at vi kan sende deg SMS-varsler (f. bestillingen din, inkludert påminnelser om forlatte bestillinger) og SMS-markedsføringstilbud. Du erkjenner at dette samtykket ikke er en betingelse for kjøp. Ditt telefonnummer, navn og kjøpsinformasjon vil bli overført til vår SMS-plattform "SMSBump Inc", et EU-selskap basert i Sofia, Bulgaria, EU. Disse dataene brukes til å sende deg målrettede markedsføringsmeldinger og varsler. Når du sender tekstmeldinger, sendes telefonnummeret ditt til en SMS-operatør for å sikre levering av meldinger.
Hvis du ønsker å avslutte abonnementet på å motta tekstmeldinger og markedsføringsvarsler, svar STOP på hver mobilmelding vi sender deg eller bruk avmeldingslenken vi oppgir i hver av meldingene våre. Du forstår og godtar at andre metoder for å melde deg av, for eksempel å bruke andre ord eller forespørsler, ikke anses som passende metoder for å melde deg av. Meldings- og datatakster kan gjelde. Hvis du har spørsmål, send en tekstmelding med teksten «HJELP» til nummeret du mottok meldingene fra. Du kan også kontakte oss for mer informasjon. Hvis du ønsker å melde deg av, vennligst følg prosedyrene nevnt ovenfor For å kunne tilby deg Klarnas betalingsmåter kan vi overføre dine personopplysninger i form av kontaktdetaljer og bestillingsdata til Klarna i kassen , slik at sistnevnte kan vurdere om du er kvalifisert for betalingsmetodene deres og tilpasse disse betalingsmetodene for deg. Dine personlige data som overføres vil bli behandlet i samsvar med Klarnas personvernerklæring.